Hoya de Cadenas Reserva Privada
Saderīgie ēdieni:
Produkta apraksts
Vīnogu šķirne: Tempranillo 85%, Cabernet Sauvignon 15%
Reģions: Utiel-Requena DO
Izturēšana: izturēts 14 mēnešus ozolkoka mucās un pēc tam pudelēs.
Aromāts: bagātīgs ar kakao, ozolkoka un ķiršu toņiem.
Garša: intensīva, kurā saldās augļu nokrāsas ideāli savienojas ar maigiem tanīniem.
Ražotāja portrets
Vīna darītava Vicente Gandía dibināta 1885. gadā, un kopš tā laika tā vienmēr piederējusi vienai un tai pašai ģimenei.
Tā veltījusi milzīgi daudz enerģijas, pūļu un rūpju, lai darinātu pašas augstākās kvalitātes vīnu. Zināšanas par šo procesu jau četru paaudžu garumā tēvi snieguši dēliem, un pateicoties nepārtrauktai izaugsmei un atjaunošanai, Vicente Gandía mūsdienās ir viena no vadošajām vīna darītavām visā Spānijā, kura darbojas vairāk nekā 80 valstīs četros kontinentos.
Vai zinājāt?
- Eiropas Ekonomiskās kopienas statistikas rāda, ka Spānijā ir vairāk ar vīnogām apsētas zemes, nekā jebkurā citā valstī pasaulē, taču Spānija neražo vislielāko vīna daudzumu. Valsts šajā ziņā ir trešā vietā aiz Itālijas un Francijas, jo daudzviet vīnogulāji ir seni un bez īpaši lielas ražas.
- Spānijā ir vairāk kā 600 vīnogu šķirņu, bet 80 procentos vīna tiek lietotas tikai 20 šķirnes.
- Sarkanvīns Spānijā tiek izturēts ozolkoka mucās ilgāk, nekā jebkurā citā pasaules valstī. Tāpēc tās atšķiras ar īpašu vaniļas aromātu.
© DYLAN DISTRIBUTION
Dylan atgādina: Alkoholu lietojiet apdomīgi
Saistību atruna.
s