LV EN RU
Stiprie
Vīni

Degvīns:

Rums:

Tekila:

Džins:

1731 Rum Barbados 8 Year Old


Produkta Apraksts

   1731 Rum Barbados 8 Year Old ir spēcīga rakstura rums, kas atspoguļo Barbadosas būtību un tās ilggadējās izcilās ruma ražošanas tradīcijas. Šis rums piedāvā unikālu garšas ceļojumu, kas ir pilns ar salas šarmu un aromātiskām smalkumiem.
    1731 Rum Barbados 8 Year Old, pudele ir stalta un tumša, liecina par tajā esošā gara kvalitāti. Tās vienkāršais etiķetes dizains ar senlaicīgu Barbadosas karti ir norāde uz salas bagāto ruma ražošanas vēsturi un pagātnes globālajiem ceļojumiem.
     Ar 46% alkohola saturu 1731 Rum Barbados 8 Year Old piedāvā izturīgāku ruma pieredzi. Izvēloties izturētu rumu, kas ir prasmīgi destilēts un izturēts astoņus gadus, kā rezultātā tiek iegūts ārkārtīgi dziļš un sarežģīts rums.

Garšas Notis

    1731 Rum Barbados 8 Year Old ievieš bagātīgu garšu sajaukumu. Brūnā cukura un gatavā banāna sākuma saldumu lieliski līdzsvaro grauzdēta ozola dziļums un garšvielu piegarša. Nobeigums ir silts un noturīgs, un patīkamās garšvielas atstāj atgādinājumu par ruma nobriedušo raksturu.
    1731 Rum Barbados 8 Year Old robustās garšas padara to par daudzpusīgu partneri dažādiem pāriem. Tas var pievienot klasiskam ruma kokteilim dziļumu vai apvienot ar tādiem ēdieniem kā grillēta gaļa, pikantām jūras veltēm vai bagātīgiem desertiem, piemēram, silts karameļu pudiņš.
    1731 Rum Barbados 8 Year Old ir neaizmirstama Barbadosas ruma izpausme. Tas piedāvā izsmalcinātu degustācijas braucienu, kas ir piesātināts ar Karību jūras siltumu un amatniecības meistarības kvalitāti. Neatkarīgi no tā, vai to baudāt tīru, ar ledu vai kokteiļos, šis rums piedāvā bagātinošu un neaizmirstamu pieredzi.

Tehniskā Informācija

Alk. 46.0%
Tilpums: 700ml


 

© DYLAN DISTRIBUTIONDylan atgādina: Alkoholu lietojiet apdomīgi Saistību atruna.
s

Vai esat sasniedzis 18 gadu vecumu?